Kraamzorg in Bussum - Januari 2022

De kernwaarden rust en warmte hebben wij als zeer fijn ervaren!

Wij hebben de kraamweek met ondersteuning van Barbara ervaren als een rustige landing. Barbara heeft ervoor gezorgd dat wij met vertrouwen de verzorging van onze kleine kunnen voortzetten. De kernwaarden rust en warmte hebben wij als zeer fijn ervaren!

Kraamzorg in Utrecht - Oktober 2021

Aanrader als je van rust, warmte en zorgzaamheid houdt.

Absolute aanrader als je van rust, warmte en zorgzaamheid houdt. Barbara verstaat haar vak uitstekend en is een belangrijke positieve factor in een intense kraamweek.

Kraamzorg in Utrecht - Oktober 2021

Onze kraamweek was een feest dankzij Barbara.

Onze kraamweek was een feest dankzijn Barbara. Ons hele gezin kreeg persoonlijke aandacht en rust. Barbara heeft ons veel geleerd op een aangename en open manier. We kijken terug op een ontzettend warme start van onze zoon.

Kraamzorg in Muiden - September 2021

Je was een ankerpunt na de zware nachten

Lieve Barbara, je was een ankerpunt na de zware nachten. Met alle benodigde up-to-date kennis sta je voor natuurlijke kraamzorg zonder te zweven, met beide benen op de grond. Volgende kraamweek hopen we weer met jou te beleven.

Kraamzorg in Utrecht - Juli 2021

Zorg die op onze behoeftes was toegespitst.

We hebben een fijne kraamtijd gehad met zorg die op onze behoeftes was toegespitst.

Kraamzorg in Soest - Juli 2021

Geweldig lieve kraamverzorgster.

Geweldig lieve kraamverzorgster. Denkt goed mee met alles. Is super zorgzaam voor de andere kinderen (11 en 14). Ze bracht rust in huis zodat wij rustig met z’n vijfjes konden wennen. Aanrader!

Kraamzorg in Bussum - Juni 2021

Barbara heeft een fijne open en liefdevolle stijl

Barbara heeft een fijne open en liefdevolle stijl die ze goed combineert met veel informatie en voordoen vanuit uitstekende beheersing van het vak.

Kraamzorg in Bussum - Maart 2021

Het voelde alsof we Barbara al heel lang kenden

Het voelde alsof we Barbara al heel lang kenden, ze zorgt voor een vertrouwde sfeer, communiceert open en met humor. Ze blijft kritisch op eigen handelen en keuzes zonder onzeker over te komen, zeer professioneel!

Kraamzorg in Hilversum - Januari 2021

Geen standaard programma!

Je kijkt erg goed naar wat er nodig is en gaat daarmee aan de slag. Geen standaard programma!

Kraamzorg in Muiden - Januari 2021

We hebben veel van haar geleerd en ze was een enorme steun voor ons.

Na een hectische week in het ziekenhuis was het fijn dat Barbara op de dag van thuiskomst ons op weg hielp. Ook in de dagen hierna heeft Barbara ons verder geholpen en vertrouwd gemaakt met alles wat er rondom de zorg voor onze dochter kwam kijken. We hebben veel van haar geleerd en ze was een enorme steun voor ons.

Kraamzorg in Blaricum - December 2020

“Barbara biedt professionele en vertrouwde zorg.”

Barbara biedt professionele en vertrouwde zorg. Stemt haar zorg goed af, geeft ongedwongen advies tussendoor op een fijne manier en overlegt prettig. Alles was bespreekbaar tijdens de kraamweek. Ze betrekt de andere kinderen fijn in de zorg voor de baby.

Kraamzorg in Amersfoort - November 2020

“In dit gezin zullen we je nooit vergeten!”

Dank voor deze week, voor al je lessen, je geduld je humor, je luisterend oor en alle tips. In dit gezin zullen we je nooit vergeten!

Kraamzorg in Westzaan - November 2020

“Vertrouwd, liefdevol en met humor.”

We vonden het hartstikke leuk hoe je een tijdje in ons uitdijende gezin meedraaide. Vertrouwd, liefdevol en met humor. Blij dat je in deze bijzondere tijd bij ons kwam.

Kraamzorg in Hilversum - Oktober 2020

“Je werkt met hart en ziel!”

Dank voor je goede hulp in onze kraamweek. Je inleving, deskundigheid, maar ook je ervaring als moeder hebben ons erg geholpen tijdens het kraambed. Je werkt met hart en ziel!

Kraamzorg in Amsterdam - Augustus 2020

“We hebben het super fijn met je gehad en gaan jou zeker aanbevelen.”

Ontzettend bedankt voor je inzet, liefde en geduld. We hebben het super fijn met je gehad en gaan jou zeker aanbevelen.

Kraamzorg in Utrecht - Juli 2020

“Dank voor al je lieve zorgen.”

Dank voor al je lieve zorgen, wat hebben we enorm genoten van de dagen dat je bij ons was.

Kraamzorg in Bussum - Mei 2020

“Je bent rustig en aanwezig als steun, maar tegelijkertijd niet op de voorgrond.”

Wat hebben we het fijn gehad met jou in huis. De rust waarmee je ons verzorgde hebben we als heel fijn ervaren. Je bent rustig en aanwezig als steun, maar tegelijkertijd niet op de voorgrond. We zijn erg op onze privacy gesteld en jij hebt daar echt geen moment inbreuk op gemaakt. Fijn!

Kraamzorg in Almere - April 2020

“we are very grateful that she gave us a peace of mind in this special period.”

Barbara helped us a lot to overcome several obstacles both physically and mentally. She is professional in coaching the parents, caring for the baby and healing the mom. Especially her treatment with natural ingredients impressed us very much, which helped the recovery of the mom significantly. And last but not least, she made delicious lunch 🙂

It was a pleasure to work with Barbara. And we are very grateful that she gave us a peace of mind in this special period.