Ik ben Barbara Bolt, 58 jaar en sinds 2019 werkzaam in de kraamzorg. Naast gecertificeerd kraamverzorgende ben ik ook Natuurlijk Kraamverzorgende. Lees hier meer over Natuurlijke Kraamzorg.

Kraamzorg benader ik vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik in mijn zorg niet alleen kijk naar de zorgvraag, maar ook kijk naar de mens en het gezin achter die vraag. Ik kijk naar het geheel, omdat voor mij alles met elkaar verbonden is.

Met veel plezier ben ik jullie kompas in de eerste week na de geboorte van jullie kindje. Natuurlijk bepalen jullie daarbij de koers. Ik zet mij enthousiast en met vakkennis in om jullie in de eerste week na de bevalling te ondersteunen en werk daarbij altijd nauw samen met je verloskundige.

Mijn uitgangspunt is om er een fijne en ontspannen kraamtijd van te maken waarin alle gezinsleden worden betrokken.

Voldoende rust en ruimte bieden om jullie nieuwe kindje te leren kennen. Dat is 1 van de speerpunten in mijn kraamzorg. Natuurlijk hou ik de gezondheidssituatie van zowel moeder als kind daarbij goed in de gaten.

Ik ben rustig van aard en vind het fijn structuur in de zorg rondom moeder en kind te brengen. Verder hou ik van lekker koken (en eten😊) en lezen. Wandel veel en doe dagelijks aan yoga.